Üzenet küldése
 

Captcha kép


Noémi és Bálint
Kedves WIK zenekar! Köszönjük, hogy színvonalas, vidám, hangulatos produkciótolkal rengeteg örömteli pillanatot szereztetek nekünk és a násznépnek!

2021. augusztus 08. vasárnap
Farkas Bernadett
Köszönjük a kiváló játékot és a korrekt hozzáállást. Nem járt a násznép a zenekarhoz zenéket kérni, mert jó ízléssel válogatva, egymás után jöttek a jobbnál jobb számok. Halasztani kellett a tortát és a gyertyafény keringőt, mert ezerrel táncoltak a vendégek.Ennél jobb referenciát nem tudok írni :) Így tovább!

2019. július 05. péntek
Fazekas József
Kedves Zenekar!2019.05.25-n,fantasztikus hangulatot csináltatok a fiam lakodalmán.Köszönöm nektek!További sok sikert.!

2019. máj. 26. vasárnap
Ági és Jani
A Wik zenekar elérte: egész este táncoltunk a lagzinkon a változatos zenékre. Nagyon tudom ajánlani a zenekart azoknak, akik a mai és az örökzöld számokat is hallanák a nagy napjukon. Köszönjük!

2019. máj. 20. hétfő
Ági és Zoli

Kedves WIK Zenekar!

Köszönjük ezt a csodálatos élményt, hogy a lakodalmunkat tényleg felejthetetlenné tettétek! Fantasztikus hangulatot varázsoltatok, táncos társainkkal együtt nagyon élveztük az egész estét. Repertoálotok minden igényt kielégítő. Egész esete szinte megállás nélkül bizotsítottátok a jó zenéket számunkra és zseniális, hogy mennyire élvezitek és szívből, örömmel játszotok.  Az egész násznép elégedett volt és csak potizív visszajelzések voltak-vannak. Vőféjünkkel külön köszönjük a remek együttműködést. Nagyon örülünk, hogy rátok esett a választásunk. Bárkinek szívesen ajánlunk benneteket.

 

További jó muzsikálást és sok ilyen remek bulit kívánunk nektek!

 

Ági és Zoli 

Kiskőrös, 2018. 08. 18.


2018. augusztus 29. szerda
Kovács Gergely és Kovács- Trisz Nikolett

Kedves WIK zenekar!

Múlt hétvégén egy hatalmas bulit csináltatok!! :) Az egész násznép táncolt, legyen idős fiatal, mindenki megtalálta azt a zenét ami a talpa alá való! :)

Hatalmas repertoárral és még nagyobb szívvel érkeztetek, amit nagyon köszönünk!! :)

Elmondhatom, minden vendégünk úgy ment haza, hogy fantasztikus volt a zenekar! :)

Nagyon örülünk, hogy rátok találtunk és ott voltatok velünk életünk ezen gyönyörű napján :)

Minden jót kívánunk!

Üdv,

Niki & Gergő

Baja

2018.05.19


2018. máj. 26. szombat
Pap Zoltán

Kedves Zenekar,

Nagyon jó talpalávalót játszottatok az esküvőnkön.

Szeretném itt is megköszönni a munkát&hangulatot amit termettetek. A násznép több tagja érdeklődött, ki volt ez a zenekar és honnan jöttek, mert a környékben nem szoktak ennyire hangulatos és barátságos zenekarral találkozni.

A zenészek felkészültek, tapasztaltak, rutinosak és figyelnek a mulatozók ízlésvilágára, ehhez igazítják portfóliójukat látva, hogy mely zenékre indul be a bugi :)

Még egyszer nagy köszönet, hogy ilyen messzire eljöttetek és feldobtátok az esküvőnk hangulatát.

Köszönettel,

Gina és Zoli

 

 


2017. augusztus 21. hétfő
Anikó és Fernc

Kedves Csilla és István!

Zenétekkel feldobtátok lagzinkat. Demo alapján választottunk Titeket, a valóság sokkal élvezetesebb volt. Számunkra nagy öröm volt, hogy a zenekar valóban őszinte örömmel zenél, és ez magával ragadta a közönségét is. A zenéhez és az énekhez nálunk jobban értők is csak dicsérni tudták művészeteket, a személyes kedvességeteket külön köszönjük:

Anikó és Ferenc


2017. augusztus 05. szombat
Viola és Pisti Gödöllőről

Kedves WIK zenekar!

Nagyon köszönjük ezt a csodálatos estét, közös életünk egyik legemlékezetesebb napját tényleg felejthetetlenné varázsoltátok! Fantasztikus hangulatot teremtettetek, letáncoltuk a lábunkat. :) Zeneileg is nagyon magas színvonalon, az este kezdetétől egészen hajnalig helyt álltatok, remek zenéket játszottatok, mindenkitől csak pozitív visszajelzést kaptunk. Nagyon örülök, hogy Titeket választottunk az esküvőnkre. :)

Minden jót kívánunk Nektek!

Üdvözlettel:

Viola és Pisti

2017.04.21.

 


2017. április 23. vasárnap
Judit

Kedves WIK Zenekar,Csilla,István és Feri!
Szeretnénk megköszönni mindazt,amit az elmúlt hétvégén csináltatok....EGY FERGETEGES BULIT:) Az interneten keresztül találtunk Rátok/találtatok Ránk,és úgy gondoljuk,hogy a legjobb döntésünk volt a Wik Family Band-et választani!Ez a kis kép önmagáért beszél:)
Külön köszönet Csillának,aki betegen is mikrofon mögé állt(amit persze csak reggel tudtunk meg),ezúton szeretnénk neki mielőbbi gyógyulást,a Zenekarnak pedig további sok sikert,és sok sok ilyen bulit kívánni!
Szeretettel:Judit és Andris Bősárkányból


2016. szeptember 26. hétfő
 
Powered by Phoca Guestbook